Каже, її свідків не допитали. Нагадаємо, наприкінці літа на рівнянку з ножем напали двоє підлітків. Вона отримала чотири ножових поранення. Нині, один з братів перебуває під нічним домашнім арештом, інший - фігурує у справі як свідок. Жінка переймається аби справу не зам'яли, вважає напад із ножем не можна класифікувати як хуліганство.

Моторошний інцидент у Рівному трапився 31 серпня. У спальному районі міста Ольга Пічугіна серед білого дня поверталася додому. Повз неї проходили двоє підлітків. Вони зненацька накинулися на жінку з ножем. Один з хлопців наніс жінці поранення. Це зафіксували камери відеоспостереження. Нападники виявилися сусідами постраждалої жінки. Нині, один із 15-річних братів, перебуває під нічним домашнім арештом, інший проходить у справі як свідок. Постраждала Ольга Пічугіна, була не проти аби засідання відбувались у закритому режимі. Та не готова пробачати вчинене з нею.

Жінка переймається аби справу не зам'яли, бо ж після скоєного злочину підлітки сидять удома. А суддя Рівненського міського суду вирішив не допитувати свідків. Крім того є ще деякі причини. Тож постраждала сторона на черговому судовому засіданні подала клопотання про відвід судді.

Батько обвинуваченого у справі усіляко приховував сина від об'єктиву камери, коментувати будь-що і він і їхній адвокат відмовився. Клопотання потерпілої про відвід судді задовільнили. Втім, хто тепер розглядатиме справу - поки невідомо. Зазначимо, санкція статті для підсудного передбачає від 5 до 7 років позбавлення волі. Щоправда:

Тому жінка сподівається що зі зміною судді переможе справедливість.

Читайте також: Житель Сарненщини, який заховав у лісі труп співмешканки, проведе 60 діб під вартою