Падіння, аварії та переломи. Усе це наслідки слизьких доріг, тротуарів та загалом вулиць, які або не встигли посипати, або ж взагалі цього не робили. Якщо ж центральні дороги більш менш у нормальному стані, то у подвір'ях спальних районів ситуація жахлива. Більше про це далі у сюжеті.

Люди ледве ходять, автомобілі заносить, а подекуди ситуація доходить і до травмпунктів. З настанням сильних морозів дорога покрилася льодом, що спричиняє незручності, як для пішоходів, так і водіїв.

Подібна ситуація не лише на вулиці Млинівській, а й вцілому по усьому місту. Через погано прочищену та посипану проїзну частину та тротуари у рівненському травмпункті збільшилась кількість пацієнтів.

Крім того, нарікання на місцеву владу та комунальні служби можна побачити і у соціальних мережах. Люди обурені та незадоволені через недобросовісну роботу, яка може зашкодити здоров'ю.

Упродовж цілого дня ми намагалися почути відповідь на обурення рівнян у місцевої влади та відповідних служб. Але ніхто не зміг нам надати коментар та розповісти хоча б скільки техніки та працівників намагалися боротися з наслідками стихії. Та поки у міській раді Рівного та комунальних службах займаються чимось іншим, на допомогу рівнянам прийшло потепління.

Ірина Кобзєва додає, що температура вдень 14 січня будя орієнтовно +5, а наступні декілька днів близько нуля. Також очікуються незначні опади та вітер. Відтак, попереджають усіх бути обережними. Адже з огляду на ситуаціяю яка склалася, доводиться розраховувати лише на власні сили.

Читайте також: Старий Новий рік на Рівненщині святкуватимуть з дощем та ожеледицею