У Новий рік — з новим заступником. Сьогодні депутати Рівнеради обрали міському голові четвертого помічника - бізнесмена Андрія Філіна. Він — засновник фірми, яка спеціалізується на земельних питаннях. Новачок у міськвиконкомі опікуватиметься чотирма управліннями. Чим ще займалися депутати на останній в році сесії - знає Ігор Шумик.

Заступників у мера Рівного побільшало. Голосування за четвертого відбулося, вже звично, після перерви.

Порадившись, депутати синхронно підтримали кандидатуру Андрія Філіна. До цього він займався комерційною діяльністю. Інженер–механік за дипломом, новопризначений заступник найперше керуватиме стратегічним плануванням і розвитком та інвестиціями. Аби гроші інвесторів залишалися у Рівному.

Посаду першого заступника скасували. Відтепер усі помічники Володимира Хомка рівноправні. Видатки на нову посаду, переконують фахівці, не збільшаться, щоправда, і натякають: доведеться скорочувати персонал міської ради.

Найбільше депутати конфліктували щодо земельних питаннь. Майже 5 тисяч квадратних метрів віддали у користування управлінню СБУ для спорудження багатоповерхівки, новий власник будуватиме будинок і на вулиці Лермонтова. Понад півтори тисячі площі виставлять на аукціон.