Мова йде про музичний навчальний заклад під номером 1. Там зараз триває довгоочікуваний капітальний ремонт. Втім, схоже, що роботи відбуваються не зовсім вдало. Адже у Рівненській міській раді зібрали нагальну нараду щодо ходу будівництва.

Ремонт приміщення для дітей розпочався лише у жовтні 20-го року. Його чекали як вихованці, так і викладачі. Але батьки певні, будівництво відбувається не належним чином. Норми не дотримуються. І звернулись до міської ради.

Втім, підрядник, який виконував демонтаж даху, не розуміє, чому усі так відреагували. Чоловік пояснив, що покрівлю розібрали, але не накрили, бо чекали балки.

Разом з тим, відповідальний за будівництво Володимир Ляшук переконує, що і не знав про демонтаж.

Після суспільного обурення щодо ходу будівництва у міській раді Рівного відбулася нарада, на якій намагалися з’ясувати всі обставини справи та побачити графік робіт. Адже під час позапланової перевірки на будівництві не було робітників.

Підрядник пояснив, що графік не змінювали, бо не відбулося корегування кошторису та проєктної документації. Відтак, у міській раді дали доручення за годину створити новий графік робіт і завтра, 12 січня, приступати до роботи. Адже в цей час діти змушені навчатися в іншому приміщенні колишнього гуртожитку, яке не подобається батькам через жахливі умови та віддаленість. Ба-більше, це приміщення навіть неодобрила тимчасова слідча комісія Верховної ради, яка приїжджала у грудні з'ясувати ситуацію з ремонтом та умовами навчання учнів дитячої музичної школи.

Читайте також: Новини за рік: "Третяковська галерея": чи законні кіоски на Київській? (ВІДЕО)