Людмила Мариніна
Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль представив громаді нового очільника районної адміністрації - Людмилу Мариніну. Нагадаємо, президент своїм розпорядженням призначив її очільницею Вараської РДА.

З 2019 року Людмила Мариніна працювала на посаді першого заступника голови Сарненської РДА. Працювала директором Цепцевицької школи. До того ж, є депутаткою Рівненської обласної ради від президентської партії.

Згідно декларації за 2021 рік, жінка заробила понад 146 тисяч гривень у ТОВ "Кромберг & Шуберт Україна ЛУ". 293 тисячі гривень за основним місцем роботи у Сарненській РДА. Та 148 тисяч гривень у Цепцевицькій загальноосвітній школі I-III ступенів.

Володіє квартирою в Сарнах площею 41.3 кв.м. Там же нині і будує житловий будинок - на 132 квадрати. Серед грошових активів: 8 тисяч доларів готівкою та майже 75 тисяч гривень у вітчизняній валюті. Чоловік, Ярослав Маринін декларує 7 тисяч доларів готівки.

Читайте також: Збитки державі на понад 400 тисяч: головному лікарю одного з рівненських медзакладів обиратимуть запобіжний захід.