Джерело: Рівненська міська рада
У КНП ЦПМСД «Ювілейний».

Проєкт вартістю мільйон гривень реалізували у рамках Громадського бюджету 2020 року. Відучора, 10 січня, там прийматимуть здорових діток, які приходять на планові огляди та щеплення до педіатрів.

Про це інформує Рівненська міська рада.

"Два світлі кабінети для лікарів-педіатрів, повністю оновлений кабінет для щеплень, а також ігрові зони, санітарні кімнати, сучасні пеленатори для немовлят, паркомісця для візочків, пофарбовані стіни й комфортні меблі – усе це ми реалізували за кошти громадського бюджету, - розповідає головний лікар ПСМД «Ювілейний» Вікторія Покоєвчук. – Фактично, 35 років це відділення не бачило ремонту, отож, ми поставили собі за мету створити світлу та комфортну територію здоров’я та позитивних емоцій для наших пацієнтів".

Нині Центр первинної медико-санітарної допомоги "Ювілейний" надає медичну допомогу 80 тисяч рівнянам, понад 20 тисяч із яких – діти. Нове відділення для прийому здорових малюків – результат системної, виваженої та плідної роботи команди закладу, а також – підтримка 897 мешканців громади, які віддали свої голоси на реалізацію цієї ідеї.

Тепер кожен малюк та батьки, які є пацієнтами поліклініки на Ювілейному, матимуть комфортні та якісні умови для відвідування лікарів.

Читайте також: У Рівному відбувся благодійний турнір з міні-футболу серед аматорів (ВІДЕО)