Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка у ніч із суботи на неділю сталась на дорозі Ковель – Київ. Водій автомобіля «АУДІ А-6», 45-річний Ігор із села Городище Рівненського району, рухався в напрямку столиці.

Близько 4-ої години ранку поблизу села Полиці Володимирецького району він несподівано виїхав на смугу зустрічного руху, якою в цей час мчав легковик «БМВ-316». У салоні цього авто знаходились 3 людей, усі жителі села Більска Воля Володимерецького району, - повідомили в обласному відділі ДАІ. Лобове зіткнення було такої сили, що машини відлетіли одне від одного на 15 метрів. Вибратись самотужки з понівечених авто люди не змогли.

21-річного Івана, який сидів на задньому сидінні «БМВ», дістали із салону вже мертвим. Від отриманих травми він загинув на місці пригоди. Водія «БМВ», 19-річного Віталія та ще одного пасажира, 21-річного Ігоря, з численними травмами доправили в реанімацію Володимирецької лікарні. Туди ж, щоправда у відділення травматології, доправили і водія «АУДІ». У нього – закрита черепно-мозкова травма та перелом лівої ноги. Причину зіткнення зараз з’ясовують працівники міліції. За однією з версій, водій «АУДІ» заснув за кермом.