Четверо людей у лікарні та дві мертві тварини. Такий результат ДТП із гужовою підводою та легковиком на Рівненщині. Аварія сталася у темну пору доби, поблизу Костополя. Загалом у ДТП постраждало 8 людей, двоє з яких малолітні діти. На щастя останні не в лікарні. Хто порушив правила дорожнього руху та в якому стані знаходяться інші учасники ДТП дізнавалася Ольга Данілюк.

Іванна намагається пригадати деталі ДТП, яка трапилася напередодні ввечері. Жінка їхала в машині з двома дітьми та чоловіком, як раптом їх авто зіткнулося із гужовою підводою. Коні загинули на місці, а людей з підводи, внаслідок удару відкинуло на дорогу.

Найтяжчі травми отримав пасажир підводи. Чоловік внаслідок удару опинився під власним конем.

Чоловіка каретою швидкої допомоги транспортували в реанімаційне відділення міської лікарні. Після чого перевели в нейрохірургію. Там же знаходиться і ще один постраждалий внаслідок цієї ДТП. В нього діагностували закриту черепно-мозкову травму. Загалом на лікарняних ліжках четверо учасників дтп.

Двох малолітніх дітей, водія авто та одного пасажира підводи відпустили додому. Винуватцем аварії попередньо вважають керманича підводи. Якщо його вину доведуть, чоловіку загрожуватиме позбавлення волі до 8 років.

Потерпіла жінка, яка перебувала у салоні автомобіля скаржиться на сильний біль голови та радіє, що її діти відбулися легким стресом.

Читайте також: Поліція з`ясувала обставини автопригоди неподалік Костополя, де травмувалось 8 людей