Рік тигра на порозі. Астрологи вже сміливо прогнозують, що нас чекатиме в 2022. Тигра вважають символом змін і водночас невизначеності. Кого супроводжуватиме удача, а кому варто бути більш розсудливим - нашим журналістам розповіли астрологи. А ще напередодні Нового року - ми покажемо вам і рівненських символів року.

Рік тигра. За східним календарем 2022 триватиме під егідою Водяного Тигра. Цю тварину вважають символом змін, і водночас невизначеності. Тигр уособлює амбіції, конкурентоздатність, нерозсудливість, рух через призму спілкування та обмінів.У рівненському зоопарку мешкає троє тигрів. Пара - Марс і Тайра і наймолодша самка Зіра.

Рівненські тигри свої подарунки вже з'їли. Зазвичай, вони смакують яловичину та курятину. Але, в зоопарку смугасті дотримують дієти. Тигрів годують протягом п'яти днів. А далі напівголодний та голодний день. Таке розвантаження необхідне, аби тигри не страждали на ожиріння. Адже в природі вони не мають змоги щодня добувати їжу. Хоча тигри - вправно полюють.

Зазвичай тигри живуть одинаками. Сім'ю створюють на період розмноження. Як розповідають у зоопарку, в Марса та Тайри досить різні характери. А ось Зіра живе в сусідньому вольєрі. Вона місцева улюблениця. Активна і грайлива тигриця, що завжди привертає увагу відвідувачів. Проте, не тиграми єдиними. Окрім, Східного календаря є ще й Давньослов'янський календар, який трохи відрізняється. 2022 рік буде роком золоторогого тура або бика.

Наші предки використовували в роботі волів. Але вони ніколи не працювали по-одному, а лише в парі. Тому, той хто буде працювати спираючись на партнерів буде досягати свої мети легше, кажуть астрологи.

У 2022 році Овни будуть постійно кудись рухатися, їх чекатимуть хороші і погані несподіванки. А ось в коханні спіткатиме лише удача.

Оскільки це рік золоторогого тура, для Тільців 2022 буде вдалим і стабільним, вони досягатимуть успіху вдома та в операціях з нерухомістю.

Близнюки завжди активні і готові до змін. Тож протягом року з'являтиметься багато ідей, а ще вони будуть стояти перед вибором. Астрологи прогнозують Близнюкам перспективи щодо роботи.

Раки шукатимуть радість в дрібницях, і тривогу також в дрібницях. Найбільш важливими для них залишаться близькі, дім та родина.

Для Левів цей рік буде вдалим для початку нового бізнесу, але слід звернути увагу і на свої стосунки. Можливі проблеми в сімейних взаєминах.

Діви будуть іти до своєї мети. В роботі та бізнесі їх супроводжуватиме стабільність. Хоча Діви не люблять ризикувати.

Тих, хто народився під знаком Терези, чекають перспективи в роботі і багато кохання. Проте, їм в 2022 році не варто продавати чи купувати нерухомість.

Скорпіонам варто остерігатися проблем в роботі та бізнесі, матеріальних втрат. А ось в коханні їм буде щастити.

Все що планують Стрільці протягом року потребуватиме корективів. Для них життя однією рукою щось забирає, а іншою віддає. Перспективи і надії будуть там, звідки Стрільці не очікують.

Козерогів в 2022 не чекає кардинальних змін. Щоправда, їм варто оберігатися суттєвих матеріальних втрат. Тому фінансові операції краще обдумувати.

Водолії будуть досягати чогось, а потім відмовлятися від того, що хочуть. Тому в 2022 році їм краще стерегтися своїх бажань.

Риби не хотітимуть жити в бурхливій воді. Будуть оберігати сімейне вогнище і не ризикувати в роботі. Їх чекає чимало творчих періодів.

Дослухатися до зірок чи покладатися лише на себе - справа кожного. Святкувати рік тигра чи золоторогого тура теж. Головне вірити у те, що рік 2022 принесе лише позитив у наше життя.

Читайте також: Рівнян закликають бути обережними з піротехнікою