На Київщині знайшли вбитим голову правління санаторію "Червона Калина" Ярослава Сивого. Тіло чоловіка виявили у лісі на Обухівській трасі поблизу столиці. Головний лікар санаторію на Рівненщині поїхав до Києва у справах. Кілька днів не виходив на зв'язок з рідними. Незабаром родину шокувала звістка про вбивство Ярослава Сивого. Правоохоронці вже затримали підозрюваних у злочині. Подробиці знає Анна Яцук.

У санаторії "Червона калина", що у Рівненському районі, у приймальні керівника Ярослава Сивого стоїть його фото. Працівники приголомшені звісткою про загибель голови правління.

Того ж дня керівник закладу поїхав до столиці по справах. Сів у маршрутне таксі. 21-го грудня вже не вийшов на зв'язок, а з рахунків почали зникати гроші.

Наступного дня з корпоративного рахунку зникло ще 20 тисяч гривень. За словами рідних, почали зникати кошти і з особистих карток. Люди повідомили у поліцію.

Було встановлено, що Ярослав Сивий, перебуваючи у Києві, підійшов до автомобіля таксі і попросив підвезти його до готелю. У салоні авто було двоє іноземців, вони погодились. Коли приїхали до готелю, зловмисники вирішили вчинити злочин. Після чого забрали особисті речі. Зв'язаного чоловіка вивезли у ліс, неподалік Києва, там і залишили. Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть чоловіка наступила у результаті асфіксії.

Незабаром затримали підозрюваних у злочині. Двоє іноземців 36 та 43-ьох років. Проживали у хостелі неподалік. Один працював таксистом.

Умисне вбивство з корисливих мотивів. Втім, існує версія, що керівника здравниці вбили, аби він дав дозвіл на приватизацію "Червоної калини". Але у санаторії мають іншу думку.

Який насправді мотив злочину - з'ясують правоохоронці. На теперішній час слідство триває. Двом іноземцям за вбивство людини загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Прощатись із Ярославом Сивим будуть 29 грудня у Рівненському районі. 

Читайте також: На Рівненщині розшукують винуватця смертельної ДТП (ВІДЕО)