На новорічно-різдвяні свята рівняни знову матимуть змогу надіслати одне одному незвичайні листівки. У мережі Інтернет удруге стартував проєкт «Дивовижна поштівка». Колекція електронних листівок від українських художників створена під патронатом першої леді Олени Зеленської.

"Як порадувати сусіда, друзів та родичів, що живуть далеко, в іншій області чи країні? Проєкт «Дивовижна поштівка» повертається, щоб об’єднати українців від Ужгорода до Луганська, від Чернігова до Сімферополя", - написали на сайті Рівненської облдережадміністрації.

Чому дивовижна? Бо прилітає в один клік. Щоб створити найтеплішу листівку, потрібно лише зайти на сайт https://dyvo-poshtivka.com.ua/ і вибрати одну із картинок. І вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні друга чи родича.

До слова, на поштівках відображено новорічні й різдвяні традиції українського народу. А створили малюнки для поштівок, як і торік, українські художники з різних міст країни. Цього разу до фольклорних сюжетів додалися сучасні. Зокрема, це «Різдвяний ярмарок», «Тигристий Новий рік» та навіть «Новорічний Zoom». Усі листівки анімовані.

Поштівки вже викладені на сайті і доступні для надсилання через будь-який месенджер.

«Вам залишається підписати й надіслати їх тим, хто для вас важливий. Для цього достатньо зайти на сайт, обрати сюжет, від якого тепло й віриться у дива, і вже за секунду привітання «оживе» у смартфоні близької людини», – розповіла у своєму інстаграмі дружина Президента України.

Проєкт «Дивовижна поштівка» створений за ініціативою першої леді України Олени Зеленської. Над ним працювала креативна агенція Green Penguin за підтримки телеканалу СТБ. А за минулі зимові свята українці, які скористалися сайтом, надіслали майже 80 тисяч поштівок.

Читайте також: Військовий облік для жінок в Україні: перелік професій та коли чекати алгоритм дій