Огляд найцікавіших новин за тиждень.

Понеділок: 30.05.11 Водій, під колеса якому мало не потрапили діти, відібрав у них мобільний телефон Саме так чоловік вирішив навчити хлопчаків правил дорожнього руху. Ця історія трапилась у селі Іллін Гощанського району. Діти грались поблизу дороги як раптом один з них перебіг на іншу сторону. Дитина лише дивом не потрапила під колеса автомобіля «Рено». Після цього хлопчик втік додому, а водій вирішив провчити його друзів.

Вівторок: 31.05.11 Підозрюваного у подвійному вбивстві на Рівне нщині затримали в Одесі Працівники міліції затримали підозрюваного у подвійному вбивстві на Рівне нщині , яке тиждень тому сколихнуло всю Україну. Як ми розповідали в попередніх випусках, у селі Мутвиця Зарічненського району вбивця забив молотком молоду жінку, а її восьмирічну доньку, яка стала свідком кривавої розправи, ще живою кинув у криницю з водою.

Середа: 01.06.11 У Рівному військовослужбовець торгував гранатами Прапорщика 13-ого армійського корпусу та двох його спільників, які виконували роль посередників, затримали співробітники обласного управління по боротьбі з оргзлочинністю при проведенні оперативної закупівлі.

Четвер: 02.06.11 На Рівне нщині хлопчик утік з прийомної сім’ї, щоб повернутись до матері 12-річний Олексій залишив будинок сімейного типу в селі Здовбиця Здолбунівського району і подався в сторону Луцька. Шукати свою матір, яку позбавили батьківських прав. Коли дорослі не знайшли Олексія, подзвонили в міліцію, але підліток був уже далеко.

П'ятниця: 03.06.11 У Рівному працівник міліції забрав документи в громадянина Німеччини та його дружини, а за їх повернення – вимагав 4 тисячі доларів Іноземець платити не став, а поскаржився в управління СБУ. Як розповіли в прокуратурі, ця історія почалася зі скарги рівнянина, який поскаржився на громадянина Німеччини до міліції.