У Національному університеті «Острозька академія» з 25 грудня до 19 січня відбуватиметься XVII Всеукраїнський онлайн-фестиваль різдвяних піснеспівів із міжнародною участю.

Основною метою є пошанування головної події планетарного значення – Різдва Христового, збереження і розвиток різдвяних традицій краю й України. Про це повідомляють на сайті університету.

До участі організатори запрошують світські й духовні колективи: дитячі, шкільні, студентські; аматорські й професійні творчі колективи, хори й ансамблі, а також індивідуальних виконавців з усієї України (вікових обмежень немає), інших країн світу, які прагнуть долучитися до збереження й примноження різдвяних традицій.

Умови участі: потрібно надіслати відеозапис одного різдвяного піснеспіву (до 3-х хвилин); виступи можуть бути виконані a cappella чи з інструментальним супроводом (без використання фонограми, мінусовки, будь-яких інших записуючих аудіоносіїв); виконання піснеспіву має бути державною українською мовою або мовою країни-учасника; заявку (текст) і відео-файл на участь у Фестивалі необхідно подати до 12 січня 2022 р. включно одним листом на e-mail: christmassongsostroh@gmail.com.

Усі учасники фестивалю отримають дипломи в електронному вигляді. Довідки за тел. 098-263-69-17 (Нікіта Бєляєв); 067-104-57-37 (Світлана Власова). Додаткові запитання можна надсилати за адресою:christmassongsostroh@gmail.com

Читайте також: Сьогодні у Рівному відкриють фестиваль «Різдвяні піснеспіви»