Майже 10 мільйонів гривень. Саме стільки коштів отримає Повчанська територіальна громада, що на Дубенщині. Вона стала переможцем унікального проєкту телеканалу "Рівне 1" "Велика Незалежність". Проєкт був реалізований за підтримки Рівненської облдержадміністрації та народного депутата України Віктора Мялика. Як відбувався фінал проєкту - розкаже Яна Євтушок.

21 грудня відбувся гранд-фінал проєкту телеканалу "Рівне 1" "Велика Незалежність" спільно із Асоціацією тергромад Рівненщини. Втілювати ідею проєкту задовго до того, як сталась його реалізація, почала директорка телеканалу "Рівне1" - Людмила Дуніна. Основна його мета - висвітлити проблеми територіальних громад регіону та допомогти їх вирішити.

Участь у проєкті взяло 64 громади. Телеканал "Рівне 1" демонстрував серію сюжетів про життя усіх ТГ. А під час прямих ефірів голови спільно з представниками влади, бізнесу та експертами обговорювали кричущі проблеми і пропонували варіанти їх вирішення. Переможцем могла стати та громада, яка отримає найбільше підтримки від користувачів у Фейсбуці. Усе відбувалося прозоро.

До слова, проєкт реалізувався за підтримки народного депутата України Віктора Мялика.

У результаті Повчанська територіальна громада отримає фінансову підтримку від Рівненської облдержадміністрації.

До слова, на вирішення проблем Повчанської територіальної громади витратять близько 10 мільйонів гривень. Вони планують їх залучити на створення молодіжного простору. 

Читайте також: На території комунального підприємства у Рівному може з`явитись приватний центр з діагностики (ВІДЕО)