Невдалий піар. Нещодавно за ініціативи міської ради Рівного та власне Олександра Третяка відбувся грандіозний захід. Церемонія нагородження "Лідер року Рівне", де найбільшим платникам податків та бізнесменам міста дякували грамотами. Втім, замість приємного вихваляння один одного, підприємці вказали на конкретні проблеми влади.

Зустріч у такому форматі є цікавою, розповідали бізнесмени, але, мабуть, керівництво міста не було готове до відвертої та конструктивної розмови.

Про труднощі з освітою підтвердив і Олександр Третяк. Зокрема, щороку місто виділяє 172 мільйонів гривень на утримання училищ.

На активну розмову щодо проблем з освітою відреагував і ректор рівненського "водника". Та на відповідь бізнесу довго не довелося чекати.

Втім, таку словесну перепалку секретар Рівнеради вирішив зупинити.

Після цього, замість реального обговорення проблеми з освітою, на заході вирішили почути історію успіху різних підприємців та нагородити їх почесними грамотами. Тож, ми звернулися за коментарем до Олега Червонюка, щоб почути конкретні пропозиції, яких би хотіли почути освітяни.

Читайте також: На сесії міської ради проголосували за бюджет міста на наступний рік (ВІДЕО)