Вручення посвідчення та нагрудного знака почесного звання України «Мати-героїня» відбулося у Локницькій територіальній громаді. Отримала звання мешканка села Радове.

Про це у фейсбуці повідомляє Світлана Базан. В державі здавна шанують матерів, котрі народили, виростили та виховали п’ятьох та більше дітей. І серед високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання “Мати-героїня”, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

21 грудня 2021 року, заступник голови Вараської районної державної адміністрації - Віктор Кушнерук разом з старостою Кухченського старостинського округу - Жанною Вакуліч вручили нагрудний знак, посвідчення «Мати-героїня» та квіти матері п'ятьох дітей – Алексейчик Альоні Станіславівні (жительки с. Радове), побажавши довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для її дітей.

Недостатньо лише народити дитину, її необхідно виховати доброю, чуйною, порядною людиною, дати їй належну освіту і допомогти знайти своє місце у житті.

А щасливі діти ростуть лише в дружній родині й під опікою батьків. Бажаємо нашій матері-героїні міцного здоров’я, благополуччя, довголіття, Божого благословіння та впевненості у завтрашньому дні.

Читайте також: На Сарненщині багатодітні матері отримали почесні звання