У Рівному на ринку вже почали продавати ялинки та сосни. Торгівців, щоправда, небагато, покупців ще менше. Які новорічні дерева пропонують рівнянам та за якою ціною, цікавилась Катерина Савченко.

У Рівному відсьогодні 22 грудня вже можна придбати головний атрибут новорічно-різдвяних свят. На ринку Сагайдачному у рядочок вишикувались ялинки та сосни. Напереродні католицького Різдва та за 9 днів до Нового року покупці ще не надто охоче купують товар, розглядають, цікавляться цінами та купувати не поспішають.

Ціни різні. Вартість на ялинки стартують від 150 гривень. Зростає вона не лише від висоти святкового дерева, а й від пишності. Те саме стосується і цін на сосни.

350-400 гривень це і є середньою ціною за хвойне дерево. Їх привезли із Дубна, каже продавчиня Людмила. Продаж легальний.

Підтверджують це і рівняни.

А ще на ринку можна придбати і збірні ялиночки на деревяній підставці. Більші вартують 200 гривень, менші - сто.

І хоча, продавці кажуть, продаж святкових дерев лише розпочався і покупців ще мало, є і такі рівняни, які не оминають ялинковий ярмарок.

Відсьогодні і аж до Нового року можна обрати хвойне дерево. Точок продажу в місті теж побільшає. Щоправда, вигідніше купити сосну чи ялинку вдасться лише надвечір 31 грудня.

Читайте також: Католицьке Різдво у Рівному: відомий розклад богослужінь у костелі на Соборній