Джерело: ГУ ДСНС у Рівненській області
22 грудня в світлиці аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС Рівненщини керівництвом Головного управління та керівництвом Рівненського обласного об'єднання Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" було вручено 13-ть пам'ятних медалей та 3-ри грамоти до 35-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції для рівненських вогнеборців, ветеранів-ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Про це інформують на Фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Рівненській області.

Звертаючися до присутніх ліквідаторів та рятувальників Тимчасово виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький сказав:

"З поміж 5-ти тисяч ліквідаторів України 77-м пожежних було з Рівненщини. Жодних слів недостатньо, щоб описати Ваш подвиг у боротьбі з ядерною стихією. Ми у вічному боргу перед Вами, бо ви врятували усіх нас, країну та і все людство від ядерного вогню. Щиро бажаю всім Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай Вас завжди оберігає Господь, а поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи".

Окремо Юрій Корецький висловив особливу подяку керівниці Рівненського обласного об'єднання Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України" Ользі Андріївні Кратюк за плідну співпрацю, чітку та злагоджену взаємодію та її самовідданий внесок в роботу з ліквідаторами.

Читайте також: Енергетиків Рівненщини привітали із професійним святом