У неї їх майже три десятки і всі живуть у квартирі. Водночас рівнянка має важку недугу. Вже сьомий рік бореться з раком. У день Святого Миколая до неї завітали волонтери і привезли подарунки. Яна Євтушок продовжить.

Це Зоя Лівшук. Жінка утримує у власній квартирі 27 котів. Доглядає за домашніми улюбленцями близько 20 років. Усіх підібрала на вулиці, бо не могла пройти повз.

На утримання котів пані Зоя витрачає близько 6000 гривень щомісяця. Каже, іноді допомагають волонтери. Привозять тваринам корм та ліки. Цього разу до свята Миколая небайдужі передали жінці пакунок з Німеччини. Тут кошики для сну, покривала та багато інших речей для підопічних тварин жінки.

Вже 7 з половиною років жінка хворіє на онкологію. На лікування витрачає багато коштів, втім, не припинила допомагати тваринам. Вона активно продовжує піклуватися та прилаштовувати безпритульних котів.

Пані Зоя продовжує боротьбу з важкою хворобою. На початку місяця їй була проведена хіміотерапія, потім і сама операція. Кошти жінка взяла у кредит. Грошей бракує вже і на погашення боргів за попереднє лікування. А вдома перебувають коти, яким, окрім Зої, просто немає кому допомогти. Жінка потребує допомоги небайдужих. У свою чергу, зоозахисники просять не кидати своїх домашніх улюбленців напризволяще та обов'язково стерилізувати їх. 

Читайте також: Майже сорок тисяч гривень вдалося зібрати для хворої дівчинки на благодійному забігові у Рівному