Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Етнопарк «Ладомирія», що в Радивилові Рівненської області, зайняв перше місце в онлайн-голосуванні «Ukraine Tourism Awards». «Ладомирія» стала переможцем у номінації «Регіональний прорив року». Кількість голосів, які на сайті віддали прихильники етнопарку, становить 2021.

«Лідерство в голосуванні «Ukraine Tourism Awards» – це лише крок до перемоги, адже попереду другий етап – голосування організаційного комітету. Журі детально розглянуть заявки фіналістів та визначать остаточних переможців 17.12.2021», - пояснює засновник «Ладомирії» Володимир Дзьобак.

Зараз «Ладомирія» в Радивилові – це не лише етнопарк, а й унікальна офлайн- та онлайн-майстерня, зазначає заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг.

«Там можна відтворювати український автентичний одяг, створювати новий, або поповнювати антологію старовинних виробів. Сам музей фізично діє в Радивилові по вул.Шкільній,1.Завдяки таким місцям як «Ладомирія», ми розуміємо, що Рівненщина є цікавою, потрібною і затребуваною на туристичному ринку країни», - каже він.

Читайте також: На Поліссі перевірили підприємства, які забруднюють водні об’єкти