У Рівному пройшов благодійний забіг “Rivne St. Mykolas Run-2021”. В одязі святого Миколая пробіглись близько 200 рівнян та гостей міста. Бігуни змагаються у двох дистанціях, а всі внески, які вони сплатили, підуть на лікування дитини, хворої на спінально-м’язову атрофію.

Метою благодійного забігу є популяризація бігу, залучення рівнян та гостей міста до занять спортом, популяризація здорового способу життя, а також збір коштів для Дани Прадунець – дівчини, хворої на спінально-м’язову атрофію (СМА) І групи, - пише Горинь.Інфо.

Організатори благодійного забігу – громадська організація “Рівненський клуб бігу”.

Бігуни змагаються на двох дистанціях – два та вісім кілометрів. Благодійний забіг відбувається у двох форматах: офлайн та онлайн.

“Подолати онлайн визначену дистанцію можна у період з 00:00 год. 19 грудня до 23:59 год. до 25 грудня 2021 року у будь-якому місці світу. Потрібно зафіксувати подолану дистанцію на один із застосунків у смартфоні із обов’язковою фіксацією відстані, дату та час забігу, а також час, за який була подолана обрана дистанція. Потому – надіслати скріншот онлайн пробіжки на електронну пошту організаторів”, – розповіли організатори.

Читайте також: День Святого Миколая: які заходи відбудуться сьогодні у Рівному?