Понад сто тисяч гривень на подарунок. Саме стільки вдалось зібрати під час Аукціону добра у Рівному. Він тривав два тижні, понад 100 учасників пожертвували гроші на благодійну мету. Спільними зусиллями вдалось зібрали кошти на купівлю інтерактивної дошки для вихованців Тучинської школи -інтернату. Продавали ж на аукціоні найрізноманітніші лоти. Які саме розкаже Яна Євтушок.

Це Валентин Піддубний. Хлопець має унікальну автівку Блискавка Маквін, дизайн якої розробив завдяки популярному мультфільму. Розповідає, вже давно хотів організувати тест-драйв для охочих на ній проїхатись. Втім, вирішив поєднати приємне з корисним, і долучився до благодійного аукціону, мета якого зібрати кошти на придбання інтерактивної дошки для дітей Тучинської школи-інтернату.

Аукціон Добра відбувався в онлайн режимі у зв'язку із карантином. Особливість торгів у тому, що до них долучилися і вихованці Тучинської школи-інтернату. Учні підготували вишиті роботи, які організатори спочатку думали продати з аукціону. А за виручені кошти придбати інтерактивну дошу. Втім, до благодійної справи долучилися й інші учасники, які теж виставляли свої лоти.

Аукціон Добра тривав два тижні. Завдяки чому, до свята Миколая діти вже змогли отримати інтерактивну дошку .Вона дасть можливість вчителям якісніше презентувати навчальний матеріал для понад двох сотень вихованців закладу.

До аукціону долучилося більше ста благодійників. Загалом, організаторам вдалося зібрати більше ста тисяч гривень. Оскільки, дошка коштує менше, організаторам вдалось придбали також проектор і смачні подарунки. Решту суми передадуть для інших благодійних організацій, котрі спрямують кошти для дітей онкогематологічного відділення.

Читайте також: Паліативному віддленню Дядьковицької лікарні подарували різдвяну ялинку