Вогонь миру на Рівненщині. Сьогодні лампадки до Свято-Покровського собору привезли рівненські пластуни. Це відбувається щороку. У чому особливість Вифлеємського вогню - розкаже Дмитро Тригубець.

Вифлеємський вогонь тепер на Рівненщині. Його у лампадках доставили до Свято-Покровського собору рівненські пластуни сьогодні о 16 годині. До новорічно-різдвяних свят за ним прийшли і рівняни. Кажуть, для них, це символ миру, добра та благополуччя.

Були присутні і представники районних осередків Пласту. Вони доставлять вогонь до усіх куточків нашої області. Координатор Вифлеємського вогню в Рівненській області Артем Остапюк каже: вогонь передали з Австрії. Далі до процесу долучилась залізниця, а провідники організації, забирали вогонь миру на станціях у обласних центрах.

Молодь передасть його громадам в лікарні, школи, дитячі садки та храми. Архієписком Ілларіон каже - в церковному році є дві такі події: на передодні Великодня та Різдва.

Читайте також: Що виявили рівненські рятувальники під час рейду оселями сімей, які опинились у скрутному становищі (ВІДЕО)