Вперше заговорив. Житель Рівненського району, який у Рівному збив двох підлітків, вперше за три роки дав пояснення у суді. Сьогодні відбувся допит обвинуваченого. Аварія сталась восени 2018-го на вулиці Севастопольській. Нетверезий водій звив двох однокласників, які йшли вулицею. 16-річна дівчина загинула на місці, її одноліток отримав важкі травми. Сьогодні винуватець аварії у суді просив вибачення у батьків дітей.

Вперше дав пояснення і попросив вибачення у батьків. Василь Самчук заговорив на 53-му судовому засіданні.

Василь Самчук нетверезим скоїв ДТП у 2018 році у Рівному на вулиці Севастопольській. Мікроавтобусом збив двох підлітків, які йшли вулицею. 16-річна Діана загинула на місці. Її однокласник Влад отримав важкі травми. З того часу горе-водій перебуває у СІЗО. А батьки не пропускають жодного судового засідання щоразу з надією почути вирок. Вважають, судові засідання навмисно затягуються.

Сьогодні відбувся допит водія. Пояснив, що пішоходів на дорозі не бачив. Зізнався, що сів за кермо нетверезим. Скільки випив - точно не пам'ятає.

Батьки не вірять поясненням обвинуваченого, вважають, що він нещирий у своєму каятті і хочуть максимального покарання для винуватця аварії. Адже 16-річна Діана загинула, а Влада попереду чекають довгі роки реабілітації.

Коли Василь Самчук почує вирок і яким він буде - сказати важко. У кінці грудня напередодні нового року у міському суді відбудуться дебати. Скільки ще батькам загиблої Діани та травмованого Влада доведеться слухати подробиці того жахливого вечора, який назавжди змінив життя їхніх родин, залежить лише від Феміди.

Читайте також: Збив двох підлітків: у міському суді Рівного триває чергове засідання щодо резонансного ДТП (ФОТО)