На майдані Незалежності у Рівному засяяла головна новорічна ялинка міста. Попри холод та дощ на центральній площі було велелюдно. Рівняни та гості Рівного прийшли на відкриття цілими сім'ями. Вони мали змогу не тільки оцінити святкові ілюмінації а й насолодитись виступами місцевих та столичних колективів. Як усе відбувалось - дивіться далі у сюжеті.

Неділя, 12 грудня. Попри холод та дощову погоду на майдані Незалежності зібрались сотні рівнян та гостей міста - аби насолодитись атмосферою святкового дійства - вікриття головної новорічної красуні нашого міста.

Святкування змістили на тиждень. За словами начальниці міського управління культури зробили це не спроста: аби в наших реаліях, не завжди світлих та приємних - подарувати рівнянам святковий настрій.

Ярмарка, концертна програма та кулінарний фестиваль тривали впродовж усього дня. Надвечір людей побільшало усі чекали засвічення головної ялинки міста.

Цьогоріч - вона штучна, висотою у 18 метрів. Прикрашена іграшками, 3-D гірляндою та маківкою у формі кульбабки. Рівняни ж кажуть особливо відчувається контраст з минулорічним святкуваннями.

До 22-ої години гостей свята розважала концертна програма колективів із столиці. Цьогоріч, ялинка Рівного "потягнула" на 3 мільйони гривень. Вартує вона майже мільйон - решту витратили на ілюмінацію, декорації, іграшки та оформлення майдану Незалежності.

Читайте також: Коли у Рівному відбудеться передача Вифлиємського вогню?