За матеріалами СБУ суд покарав організаторів міжнародного каналу перевезення психотротропів.

За матеріалами СБУ, до реальних термінів ув’язнення засуджено двох організаторів транснаціонального каналу переправлення прекурсорів. Суд призначив зловмисникам покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 та 10 років відповідно.
Наркоділки займались ввезенням оптових партій псевдоефедрину на територію нашої країни. З цього прекурсору, їх спільники планували виготовляти психотропні речовини для продажу.
У 2017 році співробітники СБУ затримали обох зловмисників на пункті пропуску «Угринів» у Львівській області. З тайнику, спеціально облаштованого в автомобілі ділків, правоохоронці вилучили 3 тис наркомістких пігулок.
Затриманими виявилися двоє жителів Волині. Один з них, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За даними слідства, зловмисники намагались переправити партію прекурсорів до нарколабораторії, облаштованої у Рівненській області. Там планували виготовляти метамфетамін для подальшого збуту через мережу дилерів. Співробітники СБУ задокументували факти протиправної діяльності організаторів наркобізнесу.
Суд визнав затриманих винними у вчиненні злочинів. Вирок набув законної сили.
Заходи з викриття правопорушень проводили співробітники Управління СБУ у Рівненській області за процесуального керівництва прокуратури.
 

Джерело: Управління СБ України в Рівненській області.

Читайте також: На Рівненщині вилучили канабісу на понад півмільйона гривень