Постачальник енергоресурсів «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує своїм клієнтам - представникам малого та середнього бізнесу, на перший квартал 2022 року укласти договір постачання електроенергії за тарифом «Фіксований».

«Ситуація на ринку енергоносіїв кожного дня змінюється. Сподіваюсь, наша пропозиція зацікавить підприємливих людей, які хочуть на період найхолоднішої пори року позбавити себе зайвих турбот та більше часу бути у колі рідних. Тариф «Фіксований» дозволить до кінця березня бути незалежним від коливань ціни на оптових ринках електроенергії, та з перших днів нового року відчути певну стабільність», – розповів директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід КОШЕЛЬНИК.

Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

Перевагою даного тарифу є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% у порівнянні з жовтнем.

43 клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», які уклали договори на постачання електроенергії за умовами тарифу «Фіксований» у 3-4 кварталі поточного року, вже встигли оцінити його переваги.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти зможуть до 10 грудня 2021 р. Оплачувати спожитий енергоресурс ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» пропонує у найбільш зручний для себе спосіб – передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

Більше з питань постачання електроенергії можна дізнаватися на офіційному сайті постачальника у вкладці «Для бізнесу» https://rv.gaszbut.com.ua/blog-business або ж через менеджера даного напрямку за телефоном 063-68-77-490.

Довідка

ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» провадить діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання природного газу № 653 від 16.05.2017 р. та ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу № 1199 від 24.06.2020 р. З початку року обсяги постачання газу ТОВ "РІВНЕГАЗ ЗБУТ" для представників бізнесу становлять майже 8 млн кубометрів, електричної енергії – понад 5,7 млн кВт год.