Автомобіль особовому складу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів вручали учора, 9 грудня, на урочистому шикуванні.

До важливої події долучились керівники територіальної громади: Радивилівський міський голова Микола Карапетян та його заступник Олександр Пастух. Ознайомились, як працюватиметься бійцям пожежно-рятувального підрозділу з новим аварійно-рятувальним автомобілем.

З цієї нагоди до Радивилові прибули т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області Юрій Корецький, начальник Дубенського районного управління ГУ ДСНС у Рівненській області Михайло Домарацький, голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський.

"Радивилівським надзвичайникам висловили подяку за мужність і відвагу, за вміння приймати відповідальні рішення і готовність прийти на допомогу, ризикуючи життям", - пишуть на Фейсбук-сторінці ГУ ДСНС у Рівненській області.

FORD RANGER (САРМ-Л) - не перший автомобіль, яким поповнився автопарк Радивилівського державного пожежно-рятувального підрозділу за, порівняно, короткий час. У травні бійці міського підрозділу ДСНС отримали новий спеціалізований автомобіль «Reno Duster», придбаний коштом співфінансування з бюджету міської ради.
Паралельно із поповненням автопарку, в міській пожежно-рятувальній частині сьогодні відбулась ще одна знакова подія. За участю особового складу, на заслужений відпочинок провели її керівника Богдана Гетьмана. Від Головного управління ДСНС України у Рівненській області Богдану Гетьману було вручено посвідчення ветерана служби цивільного захисту, а також нагрудний знак ДСНС України «Величі і пошани».

Читайте також: Пластуни Рівненщини в незвичний спосіб вітають військових на сході України (ФОТО)