Безкоштовний одяг на деревах. У Рівному студенти долучилися до всеукраїнської акції "Зігрій людину". Її мета - з настанням холодів зібрати теплий одяг для людей, що живуть на вулиці чи опинилися в скруті. Взяти їх безкоштовно може будь - хто. Про людську небайдужість - розкаже Яна Євтушок.

Рівненська молодь розвішує вживаний теплий одяг на деревах. Звідси його можуть взяти всі, хто потребує допомоги. Таким чином студенти разом із викладачами долучилися до акції "Зігрій людину".

Студенти ставляться до таких ініціатив позитивно. Переконані, ліпше віддати свій одяг нужденним, аніж відправляти його на звалища, де він буде розкладатися століттями.

В обласному центрі така акція відбувається вже не вперше. Цьогоріч, долучилося до неї близько пів сотні студентів разом із викладачами одного з Рівненських коледжів. Локацію обрали не випадково. Вважають, у центрі міста, а саме у парку Шевченка можна охопити більшу кількість людей, які потребують теплого одягу, особливо із настанням холодів.

Акція "Зігрій людину" спершу стартувала у Києві. Та потім, ідея розійшлася іншими містами та областями України. Будь яку річ може взяти той, хто цього потребує абсолютно безкоштовно. Нагадаємо, минулоріч акція відбувалась в парку Хімік. Тоді містяни реагували трохи незвично. Речі брали, але соромились говорити на камеру.

До слова, одяг і надалі висітиме на деревах у парку Шевченка. Усі бажаючі можуть взяти його і принести свій. Студенти обіцяють, забрати згодом з дерев ті речі, які ніхто не візьме.

Читайте також: Рівненські патрульні продовжують контролювати дотримання карантинних вимог