На обласний конкурс проєктів надійшло 20 пропозицій від громадських організацій Рівненщини. Головна мета - відібрати програми, діяльність яких направлена на роботу з молоддю.

За результатами засідання конкурсної комісії сформовано рейтинг проєктів учасників Обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства. Ініціативи-переможці, яким буде надана фінансова підтримка на реалізацію, будуть визначені після затвердження обласного бюджету на 2022 рік.

Щодо оцінювання, то найбільшу кількість балів отримали соцпроєкт «Можливості без меж» від ГО «Нація талантів», тренінг з основ медіаграмотності «Stop fake camp», який хоче організувати ГО «Асоціація студентів Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука» та молодіжний бізнес-інкубатор, ідейними натхненниками якого є ГО «Центр суспільних перетворень».

Вони отримали відповідно по 38,5, 38,5 та 37,5 балів. П'ятірку громадських організацій з найвищими балами закривають ОМО «Рівненська округа Пласту - НСОУ» з проектом «Інклюзивний табір для молоді з особливими освітніми потребами «Пазли» та «Асоціація студентів міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем’янчука» з ініціативою «Форум молодіжного самоврядування Рівненщини». Загалом подано проектів на суму 875 889,5 гривень.

Рейтинг проектів учасників Обласного конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, діяльність яких направлена на роботу з молоддю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2022 році - ЗА ПОСИЛАННЯМ.

За інформацією Рівненської ОДА.

Читайте також: Коронавірус на Рівненщині: за добу додалося понад 300 нових випадків