Жінка чекала на зупинці тролейбус. Трактор зненацька збив пенсіонерку. Нині вона у лікарні проходить відповідні обстеження. Медики кажуть, лишень за ранок до травмпункту поступило близько 20 пацієнтів із забоями та переломами. Усе через ожеледицю. Яна Євтушок продовжить.

Для рівнянки Раїси Олександрівни сніжна погода - не привід радіти. На жінку наїхав трактор, що розчищав тротуар від снігу. Сталося це близько 8 години ранку, коли пенсіонерка чекала на зупинці тролейбус.

Попередньо у пані Раїси діагностували пошкодження зв'язок у нозі.

Нині поліція з'ясовує усі обставини цього випадку. Медики кажуть, лишень за ранок до травмпунку поступило близько 20 пацієнтів. З настанням зими - 166. В усіх травми спричинені ожеледицею.

У міськШЕУ запевняють, на дорогах міста працює 17 одиниць техніки. Усі вони задіяні для розчищення автошляхів та посипання сіллю.

Щоправда, деякі рівняни цьому суперечать. Нарікають на комунальників, кажуть, пересуватися вулицями слизько.

Медики застерігають, у час ожеледиці, без зайвих потреб не виходити з дому.

Додають, не менш важливо в зимовий період носити взуття із пористою підошвою, не тримати руки в кишенях, обходити металеві люки та не гуляти з краю проїжджої частини дороги. Це небезпечно завжди, а на слизьких дорогах особливо. 

Читайте також: Вулиці Рівного розчищають від снігу (ФОТО)