Фото ілюстративне
Серед вантажу, зокрема: одяг, взуття, постільна білизна, матраци, побутова техніка, медичні засоби, дитячі велосипеди, столи, стільці, ліжка та ковдри. Відповідне рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації під керівництвом заступниці голови ОДА Людмили Шатковської. До складу робочої групи входять представники структурних підрозділів облдержадміністрації, митники, правоохоронці, юристи та фінансисти.

«Ця донорська допомога призначена для багатодітних та малозабезпечених сімей, а також закладів-інтернатів, територіальних центрів соціального обслуговування, пансіонатів та інтернатних установ. Загалом 24 гуманітарні вантажі», - зазначила Людмила Шатковська.

Варто зазначити, що у 2021 році були прийняті зміни у законодавстві щодо визнання гуманітарною допомогою вантажів вагою до 5 тонн (раніше – до 3-х тонн).

Також за результатами голосування у власність передали 6 легкові автомобілі, які раніше було визнано гуманітарною допомогою, і якими особи з інвалідністю користувалися більше 10 років. Їх передадуть людям з інвалідністю та членам сімей померлих осіб з інвалідністю.

За інформацією Рівненської ОДА.

Читайте також: На Корнинському перехресті облаштовують додаткове освітлення