30-ту річницю відзначають сьогодні Збройні сили України. Наша армія зазнала різних періодів. Були скорочення, переформування, відродження. Вже восьмий рік Збройні сили України стримують агресію країни-сусіда і дають відсіч. У Рівному сьогодні дякували військовим, які і на передовій, і в тилу працюють, аби захистити суверенітет і цілісність держави.

Ця тендітна дівчина Катерина Кондратюк. Півтора роки вона служить у Збройних силах України. Про свій вибір ніколи не шкодувала. Лише у серпні повернулася з ротації на Сході. Каже, це перевернуло її життя з ніг на голову.

Таких, як Катерина, у нашій державі чимало. У стінах Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки сьогодні вони отримали подяки та грамоти. Протистояти ж російській агресії у 2014 році вдалося завдяки спільній роботі військових, волонтерів та українського суспільства.

Нині українська армія зміцнилась. Вона здатна давати відсіч ворогу і готова до будь-яких варіантів розвитку подій на передовій.

Цього дня, як ніколи, хочеться вірити, що наша перемога не забариться. І тисячі військових повернуться додому.

Читайте також: Подаруємо тепло захисникам: рівненські ліцеїсти передали військовим теплі речі та листи (ФОТО)