Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Спільними зусиллями потерпілого господаря будинку винесли із задимленого приміщення та надали невідкладну допомогу. Нині життю дубенчанина нічого не загрожує.

Близько 15 години вчора, 5 грудня, інспектори сектору реагування патрульної поліції Дубенського районного відділу на службовий планшет отримали повідомлення, що у Дубно на вулиці Некрасова горить житловий будинок, а заявник знаходиться всередині. На щастя, екіпаж знаходився неподалік. Поліцейські, не зволікаючи, помчали за вказаною адресою.

Одночасно із поліцією на місце прибула і «швидка». З вікон будинку валив густий дим. Вхідні двері виявились незамкненими. Тож у старшого лейтенанта поліції Івана Таращука і його напарника капрала поліції Олександра Гладуна часу на роздуми не було - вони разом із медиками кинулися на порятунок. У задимленому коридорі на підлозі виявили 63-річного чоловіка. Господаря витягнули із будинку та каретою «швидкої» негайно відправили до медзакладу.

Поліцейські залишились біля оселі, відімкнули подачу електроенергії та викликали працівників газової служби. Тим часом до будинку прибули й рятувальники, які ліквідували займання. Попередньо, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Нині життю дубенчанина нічого не загрожує.

Читайте також: Вирубка лісів: у Вараському районі вилучили майже 90 кубометрів незаконної деревини (ФОТО)