9 грудня о 19:00 рівнян запрошують до Органному залу на незабутній вечір джазу.

ÀVDYSH– український контемпорарі-джаз проєкт. Основна ідея ÀVDYSH - привернення уваги до якісної сучасної музики, української мови й культури. Основними стилями проєкту є контемпорарі джаз та фьюжн. Що несе синтез свободи джазової музики, глибини українських мотивів та бачення світу у формі контемпорарі арту.

Колектив у складі:

  • Авдиш Катерина - джазова співачка, фронтвумен і композитор проєкту AVDYSH, дівчина, що, не зважаючи на свій юний вік, прагне просувати свою музику та гідно представляти свою Батьківщину на світовій сцені.
  • Олексій Боголюбов - знаний в Україні та за її межами піаніст і композитор, який активно представляє свої композиції в авторських проєктах, таких як "Travelling to the centre of Europe".
  • Сергій Клюєнко - бас-гітарист, відомий своєю участю в сальса-гурті Dislocados.
  • Євген Добровольський - барабанщик, що співпрацював з багатьма джазовими виконавцями, а також записав альбом із американським бас-гітаристом David Friesen.

9 грудня 2021 року о 19:00
Зал камерної та органної музики
Детальніша інформація за тел. 096 2945812, 068 0586072.

XХІ Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики “JAZZ BEZ” в Рівному відбувається за організацією ГО “Джаз-клуб Джем” та Рівненська обласна філармонія за підтримки Рівненська обласна рада, Управління культури та туризму Рівненської ОДА.

Читайте також: У Рівному відбудеться фестиваль українського вареника