Ями і вибоїни на щойно відремонтованій ділянці дороги. У Рівному на вулиці Дворецькій місцеві жителі нарікають на стан дорожнього полотна. До того ж, тут продовжують зрізати щойно вкладений асфальт під каналізаційні люки, аби підняти їх рівень. Що говорять місцеві, та як реагує влада - дивіться далі у сюжеті.

Вулиця Дворецька. Під час облаштування турбо-кільця, вона слугувала об'їздом для автомобілів, в тому числі і для важковагового транспорту. Як наслідок був пошкоджений асфальт, подекуди взагалі він почав просідати. Тож з міського бюджету виділили кошти на його ремонт. Зараз тут проводяться активні роботи - однак у мешканців прилеглих будинків уже виникли питання щодо їх якості.

Йдеться про ділянку дороги біля повороту до житлових будинків. Там провели роботи з асфальтування, однак як можна помітити - не надто якісно. Нині там яма, та калюжі. За словами депутата Рівнеради від даного округу є питання і до щойно зрізаного асфальту під каналізаційні комунікації. Чому ці роботи проводять вже опісля вкладання нового покриття - каже для нього це загадка.

І це не зовсім логічно, каже Анатолій Чугуєвець. Мовляв, чимало асфальту за таких умов - просто викинуть. В управлінні житлово-комунального господарства, яке є замовником даних робіт - пояснюють. В разі якщо робота буде виконана не якісно, підрядника змусять її переробити.

І додає, зрізання щойно вкладеного асфальту під каналізаційні люки - технологія підрядника. Каже, це не новинка. Якість усіх робіт - перевірять вже наприкінці року.

Читайте також: У Рівному не розминувся бензовоз та легковик