Експрокурор, який у вересні збив на смерть скутеристку неподалік Немовичів, був п'яний. Про це свідчить експертиза, результати якої оприлюднили на черговому судовому засіданні. Раніше обвинувачений стверджував, що від кермування його відволікла його собака і він був тверезий. На місці його не освідували, не зробили цього і у медзакладі. Саме тому міський суд Рівного відпустив його під домашній арешт. Однак сьогодні у апеляції, навіть, попри доказ перебування у алкогольному сп'янінні, в СІЗО його не відправили. Адже потерпілі відмовились від своєї скарги. Що колишній правоохоронець їм пообіцяв натомість - далі у сюжеті.

Експрокурор Іван Скобух, який у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть скутеристку та матір трьох дітей, з третьої спроби все ж з'явився до суду. Нагадаємо, його не так давно випустили з-під варти під домашній арешт, мовляв, доказів перебування його напідпидку не було - тож засідання той очікує без кайданок разом із усіма, просто у коридорі. На запитання - відповідати відмовляється.

Від нас останній просто втік до вбиральні. Однак вже під час судового розгляду йому довелось відповідати на запитання.

У ході засідання розглядають дві апеляційні скарги. Потерпілі і прокурор від початку наполягали на тому, аби експравоохоронця все-таки відправити до СІЗО.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: У Рівненському районі патрульні зупинили нетверезого водія (ФОТО)