На Рівненщині поблизу села Корнин на перехресті планують вдосконалити дорожній рух. Там може з'явитися світлофор. Щороку на цій ділянці дороги стається чимало ДТП. Два дні тому легковик збив на смерть молоду дівчину, яка переходила дорогу по зебрі. Після цього, на фатальне перехрестя виїхала спеціальна комісія. Що зроблять вже найближчим часом аби зробити цю ділянку безпечнішою, а що лише у наступному році - розкаже Ольга Данілюк.

З початку року на цьому перехресті трапилося чотири ДТП з травмованими, з них троє осіб отримали травми, а двох врятувати не вдалося.

На нього місцеві жителі нарікають уже не один рік поспіль.

Щоб хоч якось убезпечити своє життя в темну пору доби, жителі села Корнин носять із собою світловідбиваючий одяг.

Змінити ситуацію може лише встановлений світлофор. Про необхідність встановлення світлофору на цій ділянці клопотав і очільник Корнинської ТГ.

Два дні тому на цій ділянці дороги автомобіль на зебрі збив молоду дівчину. Від отриманих травм наступного дня вона померла у лікарні.

Схожа проблема існує і на перехресті в Колоденці.

Натомість в управлінні патрульної поліції кажуть, запобігти аваріям на перехресті у Корнині можна кількома шляхами.

У Службі автомобільних доріг говорять, готові розпочати роботи, як тільки громада підготує усі необхідні папери. А камеру стостереження, яка там фіксує перевищення швидкості з 70 кілометрів на годину переналаштують на 50.

Сама ділянка, наголошують в Службі автодоріг області, відповідає всім нормам і стандартам, але причиною аварій насамперед стає недисциплінованість водіїв. Наступного року розпочнеться поточний, середній ремонт дороги м-06 Київ-Чоп окремими ділянками. І в рамках цього проєкту, зазначають, можна реалізувати варіанти, які б влаштували жителів Корнинської громади. 

Читайте також: На Рівненщині діти без профілактичних щеплень не зможуть відвідувати школу (ВІДЕО)