Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Під час проведення превентивних заходів з протидії незаконному обігу алкогольної продукції і тютюнових виробів працівники сектору реагування патрульної поліції відділення №5 (смт Гоща) спільно із працівниками управління внутрішньої безпеки в Рівненській області задокументували факти продажу цигарок без марок акцизного податку.

Так, учора, 1 грудня, на ринку селища Гоща поліцейські викрили 54-річного костопільчанина на незаконній торгівлі тютюновими виробами із автомобіля «Citroen Jumper». Також у багажному відділенні, крім 1400 пачок цигарок, виявили ще й 14 літрів спиртовмісної рідини у ємностях різного об’єму.

На продавця склали адміністративний протокол за частиною 1 статті 156 КУпАП (порушення правил торгівлі тютюновими виробами та алкогольною продукцією). Пояснювати, де придбав цигарки і спирт, чоловік відмовився, посилаючись на те, шо це його заробіток.

Уже сьогодні його протиправну торгівлю задокументували ще й на ринку у селі Тучин. У його бусі поліцейські виявили 250 пачок цигарок, 19,5 літрів спирту та знову склали адмінматеріали.

Цигарки та спирт поліцейські вилучили та утилізують після рішення суду. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 850 до 3400 гривень.

Читайте також: У Рівному псевдогазовик обікрав 92-річну бабусю