За нічну зміну в чотирьох громадян рівненські патрульні виявили речовини, схожі на наркотичні.

Перший випадок трапився вчора, близько 23-ї години, на вулиці Євгена Коновальця, екіпаж роти тактико-оперативного реагування зупинив чоловіка, який намагався змінити напрям руху, коли побачив патрульне авто, а під час спілкування помітно нервував. В куртці 37-річного чоловіка виявили згорток з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну. 

Другий інцидент стався сьогодні, близько 1-ї години ночі. На вулиці Дворецькій патрульні зупинили транспортний засіб Seat, пасажир якого поводився підозріло. 33-річний чоловік-пасажир авто помітно хвилювалась та постійно перекладав вміст кишень. Згодом поліцейські виявили в куртці паперовий згорток з якого виглядала речовина зеленого кольору, зовні схожа на наркотичну.

Аналогічна ситуація відбулась сьогодні, близько 2-ї години ночі, на вулиці Андрія Мельника, де заборонені речовини виявили у 29-річного чоловіка, який перебував у під’їзді.

Після цього на вулиці Максима Березовського ТОРівці виявили в 30-річного перехожого два поліетиленових пакетики з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на наркотичну.
 

У всіх випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадуємо!
Працює офіційний чат-бот від патрульної поліції, з його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити про виявлення як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Telegram і розпочати діалог.

Джерело: Патрульна поліція Рівненської області

Читайте також: Трьох рівнян судитимуть за збут наркотиків та "психотропів"