У Радивилові по вулиці Кременецькій зрізали аварійні туї, яким було понад 40 років. А на місці зрізаних аварійних туй висадять нові.

Дерева втратити естетичний вигляд та становити небезпеку для пішоходів та руху транспорту в погану погоду.

Про це зазначають у Радивилівській міській раді.

Перший потужний снігопад, дощ або швальний вітер були для цієї алеї справжнім випробуванням. Чимало дерев стихія повалила додолу, оскільки коренева система туй не надто розгалужена. За останні роки зелений ряд суттєво порідів.

На місці зрізаних аварійних туй висадять нові. Попередньо проведуть рекультивацію ділянки, і вже цими днями висадять понад 30 молодих деревець туї вічнозеленої.

Зазначимо, що цього тижня в міському парку заклали горіхову алею (20 дерев). Новими насадженнями поповнили ряди декоративних низькорослих кущів.

Вздовж пішохідних алей парку - зі сторони Будинку культури до центральної клумби - працівники бригади з благоустрою висадили аж сімдесят молодих сосон.

Також, цей рік по всіх населених пунктах громади провели значну роботу з поліпшення благоустрою та озеленення. У місті та старостинських округах висаджено більше півтисячі дерев різних сортів.

Читайте також: На Рівненщині відремонтували дорогу до "Базальтових стовпів"