Джерело: Рівненська облдержадміністрація
На Рівненщині моніторять, як працюють центри масової вакцинації у районах.

Із тим, як функціонує такий центр у Дубно, перевірила заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Як пояснили медпрацівники, щодня в середньому вони проводять тут 100-120 щеплень. Сьогодні ж у до обіду у центр вакцинації звернулися 39 місцевих мешканців. Найбільше людей приходить зранку і увечері, по завершенню робочого дня.

«Важливо, щоб центри вакцинації функціонували на належному рівні, аби всі бажаючі без проблем могли отримати щеплення. Разом із тим, ще одним питанням, яке потребує уваги, є вчасне і якісне внесення даних про вакцинацію в систему. Адже від цього залежить отримання COVID-сертифікатів», - підсумувала заступниця голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Тим часом на сьогодні в області працює 6 центрів масової вакцинації, 130 пунктів щеплень. Також є 48 виїзних бригад, які за потреби можуть виїхати та провести вакцинацію колективу людей.

Читайте також: Яка кількість ОСББ на Рівненщині: в чому їх переваги?