Фото: ілюстративне
Вчора, 24 листопада близько 12 години у соціальній мережі Інстаграм з`явилося відео, на якому зафільмували побиття людини. Відео зняли очевидці події підписавши, що трапилося це у селі Вітковичі, що на Рівненщині.

Згодом в коментарях під цим відео люди повідомили, що особа, яку б`ють перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння погрожувала спалити дім. В результаті чоловік підпалив хлів. За, що його рідний брат і накинувся на нього.

А уже сьогодні, 25 листопада правоохоронці розповіли, що повідомлень щодо бійки у селі Вітковичі чи потерпілих у ній осіб до поліції не надходило.

Утім, за результатами моніторингу мережі Інтернет та виявленої відеозйомки поліцейські відділення поліції № 4 (м. Березне) внесли відомості до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень.
У ході перевірки було встановлено, що сутичка відбулась між двома рідними братами. Потому  один із них звернувся до лікарні, де медики діагностували незначні тілесні ушкодження та після надання допомоги відпустили. Чоловік претензій ні до кого не має, учасником кримінального процесу бути не бажає - зазначила речниця ГУНП в Рівненській області Марія Юстицька. 

Читайте також: У селі на Гощанщині горів житловий будинок (ФОТО)