У Рівному почали вакцинувати від грипу. Роблять це у двох аптеках міста. Рівне стало другим в Україні, де реалізують таку ініціативу. Павло Невесенко не щеплювався вакциною від грипу, але бачив увесь процес на власні очі.

Капітан поліції Іванна Бояківська сьогодні вперше вакцинується від грипу. Розповідає укол абсолютно не відчула.

З жартами до цього процесу підходять два лікарняні клоуни. Розпочинається все ще з купівлі самої вакцини.

А потім перед щепленням та безпосередньо під час самого уколу.

А заступник міського голови Рівного Юрій Поліщук вакцинується від грипу з 2005 року. Розповідає у Рівному мало людей, які вакцинуються від грипу. Їх не більше кількох сотень. Тому вирішили долучитися до всеукраїнської ініціативи.

Наразі у Рівному можна отримати вакцину у двох аптеках на вулицях Макарова та Карнаухова. Щеплювати містян у аптеках вирішили не випадково, щоб людям було максимально зручно провести вакцинацію. Юрій Поліщук розповідає через популяризацію цього процесу хочуть перейняти досвід Європейських країн, де від грипу вакцинуються цілі підприємства, аби працівники не хворіли і могли ефективно виконувати свою роботу.

Рівняни можуть вакцинуватися від грипу у будні дні з 11:00 до 14 та з 16:00 до 19:00. При цьому бажаючі мають придбати вакцину за власні кошти. Її вартість близько 350 гривень. Щеплення можна зробити у двох аптеках за адресами Макарова 38 та Карнаухова 31.

Читайте також: Чи вплинула робота колцентру на темпи вакцинації від COVID-19?