Шість пар близнюків народились на одній вулиці, поблизу Рівного. Серед них одні хлопчики. Є двійнята та близнята. Діти з'явились на світ у різних родинах, з періодичністю майже у рік. Місцеві подейкують, причиною тому є вода з башти, над якою оселилися лелеки. Вулицю Шевченка, де живуть родини, вважають чарівною і називають вулицею близнюків.

Це Павло і Віктор. Їм 13 років. Брати - двійнята. Розглядають дитячі фото і розповідають про своїх друзів, які живуть по-сусідству.

Брати ходять в один клас. Щоправда за одною партою не сидять. Кажуть, люди знають на якій вулиці вони живуть і називають її по-різному.

У родині четверо дітей. Павло з Віктором середні. Мама каже, народження синів - двійнят було несподіванкою.

У сусідньому будинку живуть брати близнюки. Хлопцям по 10 років.

Брати між собою схожі. Про народження синів - близнюків мама дізналась на третьому УЗД - обстеженні.

Всі діти народились на одній вулиці, у селі Колоденка. З періодичністю у рік, у різних родинах і лише хлопчики.

Старожили Колоденки кажуть, що близнюки та двійнята на вулиці Шевченка почали народжуватися, коли тут збудували водонапірну башту. З часом на ній оселились лелеки.

Медики кажуть, секрет не у воді. Швидше у спадковості. Кожна з сімей мабуть мала у попередніх поколіннях двійнят чи близнюків.

Генетична спадковість чи щедрість лелек - залишається лише здогадуватись. Чи чекає знову поповнення якась з родин на вулиці Шевченка - поки невідомо. До слова, воду з даної водонапірної башти у Колоденці, люди вже не п'ють, а лелеки з неї полетіли.

Читайте також: З Рівненського аеропорту до Бостона на лікування вилетів хлопчик, який отримав 90 відсотків опіків тіла