Допис-подяку опублікував очевидець на сторінці "Типовий Здолбунів" у Фейсбуці.

У дописі йдеться про те, що водій маршрутки "Рівне-Здолбунів" не взяв гроші за проїзд у бабусі. Один з пасажирів подякував за чуйність водія.

Сьогодні вдалий день та хороший настрій!!! який зранку от так буденно мені підняв не вгадаєте хто. Водій маршрутки Рівне-Здолбунів. Часто на сторінках спільнот чути скарги про поганих та жадібних водіїв, які не підвозять по посвідках, виштовхують з буса, матюкаються і т.д. А от про хороший випадок ніхто не напише, не похвалить тих водіїв, бо добро завжди не так помітне і швидко забувається. Так от я не забув і вирішив подякувати Людині. Їду я у бусі, зайшла людина по посвідченню і по-моєму не одна, думаю хороший водій, не відмовляє. І на зупинці заходить дуже стара, похила бабуся, яка їхала на базар, і тремтячими руками дає водію п'ять гривеньок, аби підвіз, і бачу що дуже бідна та бабуся, ледь зводить ті кінці з кінцями, руки працювали все життя а п'ять гривень для неї великі кошти. Водій сказав: "Не треба, не візьму". Вона знову не вірить і дає, він стулив рукою ті слабкі тремтячі пальці, аби вона не випустила ті гроші і сказав: "Сідайте бабцю, нічого не потрібно".

Дякую тобі друже, у тебе велике та щире серце, дай тобі Бог дожити без бідності до літ цієї бабусі і не знати проблем, - йдеться у дописі.

Читайте також: Як знайти сімейного лікаря, терапевта чи педіатра у Рівненській області?