Народила вітчиму. На Рівненщині засудили чоловіка, який ґвалтував неповнолітню падчерку. 13-річна дівчинка завагітніла і народила сина. Дівчина продовжує ходити до школи, а її малюка доглядає матір. Нещодавно вітчим-ґвалтівник почув вирок суду. Скільки отримав, знає Анна Яцук.

Село на Здолбунівщині. У цьому будинку проживає жінка і 10 дітей. Щоправда один малюк - вже онук. Бо народила його її дочка, у 13 років.

Ця історія сколихнула Рівненщину на початку 2020-го року. Нетверезий вітчим ґвалтував свою 13-річну падчерку. Ні мама, ні бабуся, з їхніх слів, про це нічого не знали. І не помітили, як неповнолітня завагітніла.

Вагітність побачили у школі, де навчалась 13-річна дівчинка. Семикласниця соромилась розповідати правду вчителям. Зізналась у всьому на папері.

Вітчима затримали і взяли під варту. Слідством встановлено два епізоди насильства над дівчинкою. Нещодавно 44-річного чоловіка засудили на 10 років за ґратами.

Цивільна дружина Василя і водночас матір зґвалтованої Софії відверто говорити на камеру не хоче, повідомила, вироком суду задоволена.

Софія нині навчається у 9 класі. Народила сина. Хлопчику вже півтора року. Назвали Дмитром. Його опікуном є бабуся Юлія. 15-річна Софія продовжує відвідувати школу.

У селі більшість сусідів відмовляються говорити про цю родину. У Юлії 9 дітей. Четверо від першого чоловіка, 5-ро від співмешканця Василя, який тепер у в'язниці за зґвалтування.

Відомо, що засуджений чоловік вже мав проблеми із законом. Цей вирок законної сили ще не набрав. Тому сам засуджений може подати апеляцію на це рішення суду. 

Читайте також: Не врятували і дитину: на Рівненщині від ковіду померла вагітна (ВІДЕО)