За безцінь у приватну власність. 20 соток рекреаційної землі на березі Білого Озера, які перед цим оцінили у менш ніж 150 тисяч гривень, депутати Рівненської обласної ради вирішили продати. Чому так сталось та хто за цим стоїть - знає Дмитро Тригубець.

Біле озеро - перлина рівненського Полісся. Воно перебуває у складі Білоозерського заказника та Рівненського природнього заповідника. А це сесія обласної ради 12 листопада, де без будь-яких публічних обговорень виносять питання про вилучення з комунальної власності та продаж земельної ділянки на березі цього самого озера.

Кілька секунд і ось - земельна ділянка площею понад 20 соток на березі Білого Озера у приватній власності Росошика В'ячеслава Васильовича. Про цю людину не відомо абсолютно нічого - відсутні дані у будь-яких реєстрах фізичних та юридичних осіб. Проте його точно можна назвати щасливчиком, адже менш ніж за 150 тисяч гривень, він отримав право будувати та обслуговувати тут об'єкти рекреаційного призначення. Юрист Юрій Клекотка таке рішення прямо називає - корупцією.

Детальніше - у сюжеті.

Читайте також: Тисяча гривень за вакцинацію: на що рівняни зможуть витратити гроші від держави? (ВІДЕО)