Джерело: Національна поліція у Рівненській області
Із тяжкими травмами голови 14 листопада до лікарні доставили 65-річну жительку села Антонівка колишнього Березнівського району. За результатами проведених невідкладних слідчих дій поліцейські затримали її співмешканця. Чоловікові повідомили його про підозру за фактом замаху на умисне вбивство та сьогодні, 16 листопада, вже обрали запобіжний захід.

Неладне відчула 72-річна сестра потерпілої, коли та не відповідала на дзвінки. А коли навідалася до її будинку, то виявила закривавлену та без свідомості. Після побаченого одразу викликала «швидку» та поліцію.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 15 години між 63-річним чоловіком виник конфлікт із 65-річною співмешканкою. Під час суперечки він умисно наніс їй не менше двох ударів обухом від сокири по голові. Непритомне тіло закривавленої жінки поклав на ліжко, а сам ліг спати в сусідній кімнаті.

Потерпілу доставили до лікарні, де у неї діагностували відкриту черепно-мозкову травму та крововилив у мозок. Наразі жінка перебуває у тяжкому стані - за її життя борються медики.

Слідчі відділення №4 (м.Березне) Рівненського районного управління поліції затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Огляд на стан алкогольного сп’яніння зафіксував майже 3 проміле.

За фактом замаху на умисне вбивство йому вже повідомили про підозру за частиною 2 статті 15 частиною 1 статті 115 КК України.

Сьогодні,16 листопада, у Березнівському районному суді 63-річному підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

Відомо, що підозрюваний в поле зору правоохоронців раніше не потрапляв. Із органами досудового розслідування наразі не співпрацює, а свою вину заперечує.

Читайте також: Застрелив, бо переплутав з косулею: на Рівненщині чоловік вбив товариша (ВІДЕО)