Зранку 9 листопада в місті Ханча Свентокшиського воєводства Республіки Польща в ДТП потрапив мікроавтобус з українцями. Двоє осіб загинуло на місці події, ще двох лікарі каретою швидкої допомоги у важкому стані доставили до лікарні.

За попередньою інформацією поліції, водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги та зіткнувся з деревом. Повідомляють на сайті Рortal Samorzadowy.

Відомо, що пасажири: 24-річний чоловік та 25-річна жінка загинули на місці події. 25-річного водія мікроавтобуса Mercedes та 35-річного пасажира у важкому стані забрали у лікарню.

У водія мікроавтобуса взяли кров для аналізу щоб визначити чи перебував він у стані алкогольного сп`яніння. Усі обставини події встановлюють правоохоронці.

Як згодом повідомили в групі tipove.berezne соціальної мережі Інстаграм водій автомобіля та загибла жінка родом з Березнівщини.

В МЗС України зазначають, що наразі готують репатріацію тіл загиблих, контролюють процес лікування постраждалих та підтримують зв‘язок із їхніми родичами. А також українські консули взаємодіють із польською поліцією задля з‘ясування обставин ДТП. 

Читайте також: У Рівному школярам розказуватимуть про Голокост